Haberler

Büyük balık avı

27 Ağustos 2019 Salı

Enma 815 Barracuda Kozlu isimli tekne Most Bodrum Balik Turnuvasinin bu seneki sampionu oldu. Kozlu ekibini tebrik ederiz.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Most Bodrum Turnuvası Yalıkavak Marina ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvada 34 büyük balık teknesi ile denize açılan ünlü isimler kıyasıya yarıştı

Heyecan dolu geçen ve dünyada oldukça popüler olan sportif balıkçılığın Türkiye'deki en önemli organizasyonu olarak öne çıkan Most Bodrum Turnuvası, unutulmaz bir yarışmaya daha imza attı.

Başhakemliğini Serdar Günseren'in gerçekleştirdiği turnuvanın sunuculuğunu ise aynı zamanda yarışmacı olan Alp Kırşan yaptı. Bu yıl 4.'sü düzenlenen ve iki gün süren turnuvada Turgut Konukoğlu, Erkut Soyak, Sinan Kosif, Murat Aslan, Sinan Kuran, Can Okan, Alp Kırşan ve Kazım Ak gibi isimler balık rekorunu kırmak için mücadele etti.

81.6 KİLOGRAM GELDİ

Yarışmanın en büyük balığı 81.6 kg ile Kozlu Teknesi ekibi tarafından tutuldu.

Ödül törenine katılan Cefi Kamhi, Sinan-Melda Kosif, Süleyman Kosif, Asuman-Tahsin Tokgöz, Tuğba Develi, Sandra- Nino Erer, Burak Hatipoğlu, ErenÇisem Baki gibi ünlü isimler de bu yıl tutulan balıkları görmeye geldiler.



Tüm Haberler
Yeni ürünlerimizden ve fuar katılımlarımızdan haberdar olmak için kayıt olun.